Dragon Power – 1 doboz

A Dragon Power  doboza 3 kapszulát tartalmaz

Dragon Power a “sárkány erő” növényi összetevőket tartalmazó étrendkiegészítő, a férfierőt fokozó kapszula.

Ajánlott napi adag: 3 naponta javasolt egy darab Dragon Power kapszula fogyasztása.


potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!

 

Raktáron! Azonnal szállítható.

6.290 - Ft. 5.590 - Ft. * Egységár:1863.-Ft/kapszula

Cikkszám: DRAGPO-001 Kategória:

Hatás

25-45 perc elteltével érezhető a hatás. A véráramlást serkentve a pénisz sejtjeire hat, ezzel segítve a teljes és hosszú erekciót. A pénisz a méretére is kedvező hatással van. Segíthet a koraimagömlés elkerülésében, hosszú együttlétet biztosít. Hatásának köszönhetően több aktusra is képes lesz.

 

A Dragon Power természetes potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

  • Gyorsan hat – 25-45 percen belüli felszívódás
  • Erőteljesebb erekció
  • Káros mellékhatásoktól mentes
  • Gyors regeneráció az aktusok között
  • Több napig tartó hatás
  • Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazható

 

Mit tartalmaz a Dragon Power  potencianövelő kapszula?

    1. Fűrészpálma (Serenoa repens) – 60mg
    2. Maca (Lepidium meyenii) – 300mg
    3. Ginzeng gyökér por (Panax ginseng) – 20mg
    4. Rhodiola Rosea (Lignum rhodium) – 20mg

Összesen: 500mg/kapszula

 

Mi várható az összetevőktől?

  1. Ginzeng gyökér por (Panax Ginseng): a ginzeng az ősi kínai orvoslás egyik alap és állandó gyógynövényes. Élénkítő és általános frissítő hatású, lassíthatja az öregedési folyamatokat. A vérerek keringését is pozitívan befolyásolja. Fokozott fizikai aktivitás és fáradékonyság leküzdésére egyaránt javallott. A potencianövelő készítmények egyik legfőbb alkotóeleme.
  2. Fűrészpálma (Serenoa repens): Hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve hatékony megelőzésére. Csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a nehéz vizelést, segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól.
  3. Maca (Lepidium meyenii): Nagy szerepet játszhat a megfelelő mennyiségű, mozgékonyságú és minőségű spermium termelésében. Hozzájárulhat a maximálisan merev erekció eléréséhez, illetve az újbóli szexuális reprodukcióhoz, valamint a szexuális funkciók egészséges fenntartásához.
  4. Rhodiola rosea (aranygyökér): erős antidepresszáns. A Rhodiola rosea hatóanyagai erősíthetik a szervezet ellenálló-képességét a stressz-reakciókat kiváltó fizikai, kémiai, biológiai hatásokkal szemben.
OÉTI szám: 30249/2022

** Ajándék kuponok! Akciók, újdonságok! Ingyenes SMS hírek és hírlevél feliratkozás:
* *


Figyelmeztetés! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!

Kosár
Scroll to Top