DR. HARD – 8 kapszulás potencianövelő

* Raktáron! Azonnal szállítható

Nap
0
-186
-7
Óra
0
-6
Perc
-3
-8
Másodperc
-1
0
Már csak eddig tart kedvező árajánlatunk!

potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!

 

Dr. Hard Potencianövelő - 8 kapszulásDR. HARD Exxtreme Power Potencianövelő -10 kapszulásExxtreme Power Potencianövelő -10 kapszulásExxtreme Power Potencianövelő -10 kapszulásExxtreme Power Potencianövelő -10 kapszulásExxtreme Power Potencianövelő -10 kapszulás doboza 8 kapszulát tartalmaz ** Gazdaságos kiszerelésben. 1 kapszula csak 999.-Ft

Az XXL Powering forgalmazójától!

Dr. Hard 1 doboz  Megtakarítás 700.-Ft

8.690 - Ft. 7.990 - Ft. * Egységár:999.-Ft/kapszulaTovább

Dr. Hard 2 doboz  Megtakarítás 1500 .- Ft  

17.380 - Ft. 15.880 - Ft. * Egységár:993.-Ft/kapszulaTovább

Dr. Hard 3 doboz  Megtakarítás 2500 .- Ft
 + INGYENES   SZÁLLÍTÁS

26.070 - Ft. 23.570 - Ft. * Egységár:982.-Ft/kapszulaTovább

Merevedési gondjai vannak és nem tudja mi lenne a legjobb megoldás? Nem érzi már azt az erőt, mint korábban? Megbízható potencianövelőt keres, hogy mindig készen állon a szexuális aktusra? Véget vetne a kellemetlen helyzeteknek?

 

Megérkezett a megoldás! Próbálja ki és győződön meg a Dr. Hard Potencianövelő Kapszula jótékony hatásáról!     

 

Újra megélheti azokat a remek pillanatokat, mint korábban. Megint olyan élettel teli lehet az ágyban, mint régen. Emlékszik még azokra a helyzetekre amikor elég volt csak rápillantani egy csinos hölgyre és máris kőkemény erekció lett belőle? Azt érzi, hogy ez már nem így van és nem fog változni helyzet? Nem kell lemondani a kőkemény erekcióról. Meg van a megfelelő készítmény arra, hogy újra meghódítsa kiszemeltjeit és lenyűgözze szexuális teljesítményével.

 

A 21. század férfiának meg kell küzdenie a mindennapi stresszel. Nap, mint nap számtalan problémával kell szembenézni, amelyeket meg kell oldani. A nap végeztével mindenki elfárad szellemileg és testileg is. Erre eredeztethető vissza, hogy nem minden esetben tud teljesíteni amikor szexuális aktusra kerülne a sor. Viszont a Dr. Hard Potencianövelő Kapszula megfelelő alkalmazása esetén még a napközbeni hátráltatások ellenére is a lehető legjobb eredményt tudja nyújtani az éjszaka során. Ez az alkalmi potencianövelő kapszula azon férfiak számára nyújt segítséget, akik újra tartani akarják az iramot. Akik ismételten át akarják élni az önfeledt együttlét örömét. Akik nem akarnak többé azon aggóni, hogy készen állnak-e a legváratlanabb pillanatokban is.
Dr. HARD - 8 kapszulás potencianövelő

Ha még nem találkozott ezzel a potencianövelő készítménnyel, akkor itt a nagyszerű alkalom, hogy megragadja a lehetőséget és kipróbálja a Dr. Hard Potencianövelő kapszulát. Képzelje el, hogy milyen lenne az élet aggódás nélkül! Hiszen soha többet nem kell nyugtalankodnod azért, hogy nem áll készen a megfelelő pillanatban.

 

Minek köszönhető a Dr. Hard Potencianövelő Kapszula eredményessége? Hogyan járul hozzá a merevedési problémákhoz és a potencianöveléshez?

A válasz az összetevőkben rejlik!

 

Összetevők:  

Panax Ginseng kivonat – 50mg
Golgotavirág kivonat – 50mg
Japán som kivonat – 100mg
Csalánlevél kivonat – 100mg
Chisandra kivonat – 100mg
Árpafű kivonat – 50mg
Fahéj kivonat – 50mg

 

A Dr. Hard potencianövelő kapszula természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény. Ennek köszönhető, hogy kifejezetten az erekcióra pozitívan hathat. A precízen kiválasztott és összeállított komponensek bevételétől számított 15-30 percen belül szívódnak fel és kezdik el éreztetni hatásukat. A Dr. Hard Potencianövelő Kapszula kizárólag 18 év feletti személyeknek ajánlott, de minden korosztálynak. Azon férfiaknak ajánlott, akik szeretnék szenvedélyesebbé tenni a szexuális együttléteiket, vagy azoknak akik újra szeretnék élni a mámoros éjszakékat partnerükkel .

 

Milyen pozitív hatást érhetünk el a  Dr. Hard For Potencianövelő Kapszula mefelelő használatakor?

  • Fokozott szexuális vágy
  • Aktusra kész állapot
  • Kőkemény erekció megszerzése
  • Teljesítőképesség fokozása
  • Gyorsan érezhető hatás
  • Erekció fenntartása, akár több együttléten keresztül
  • Önbizalom visszanyerése

 

Hogyan működik a Dr. Hard Potencianövelő Kapszula ?

Dr. Hard Potencianövelő Kapszula testileg és szellemileg élénkítőleg hat a fogyasztó szervezetére. Ezáltal jóval harmónikusabbak lesznek a mindennapjai. A potencianövelő kapszula javíthatja az erek vérellátását, serkentheti a vérkeringést. Ebből fakadóan könnyebben érheted el a régóta áhított kőkemény erekciót. Összeszedetten kezdhet bele partnerével a szexuális együttlétbe. A légyott során mindig a legjobban tud majd teljesíteni, abban az esetben, ha a megfelelő módon alkalmazza a készítményt.

 

De hogyan is kell használni a Dr. Hard Potencianövelő Kapszulát ahhoz, hogy valóban hatásos legyen?

A megfelelő hatás elérésének érdekében készült el a Dr. Hard Potencianövelő készítmény.  Ennek a formulának köszönhetően, naponta csupán egyszeri alkalommal szükséges a kapszula bevétele. Napi ajánlott mennyiség egy darab, amit nem ajánlott meghaladni. Az adagolást illetően tovább tájékozód a doboz hátoldalán található magyarnyelvű termékleírásban. Lehetőleg éhgyomorra, minimum egy pohár víz kíséretében, 50-60 perccel a tervezett szexuális aktus előtt történjen meg az 1-2 kapszula bevétele.

 

Lehetnek mellékhatásai a potencianövelő kapszulának?

Az eddigi használók még nem számoltak be mellékhatásokról. Vélhető okok között szerepel az, hogy professzionális körülmények között fejlesztették ki a Dr. Hard potencianövelő kapszulát. Továbbá azt se felejtsük el, hogy természetes hatóanyagokat, gyógynövényeket tartalmaz.

 

OGYÉI szám: 22560/2019

 

* Raktáron! Azonnal szállítható

potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!

 
Dr. Hard 1 doboz  Megtakarítás 700.-Ft

8.690 - Ft. 7.990 - Ft. * Egységár:999.-Ft/kapszulaTovább

Dr. Hard 2 doboz  Megtakarítás 1500 .- Ft 

17.380 - Ft. 15.880 - Ft. * Egységár:993.-Ft/kapszulaTovább

Dr. Hard 3 doboz  Megtakarítás 2500 .- Ft
 + INGYENES   SZÁLLÍTÁS

26.070 - Ft. 23.570 - Ft. * Egységár:982.-Ft/kapszulaTovább


** Ajándék kuponok! Akciók, újdonságok! Ingyenes SMS hírek és hírlevél feliratkozás:
* *

Figyelmeztetés! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!