Szállítás

Kedves Vásárló!

 

Az általunk elküldött csomag teljes mértékben diszkrét. Nem utal semmi a csomag tartalmára. A feladó egy kft lesz. A Potencia Max áruház neve sem fog szerepelni a küldeményen. Még a kézbesítő sem fogja tudni, hogy mi van a csomagban. Legyen nyugodt!

 

 

A csomag megérkezése Önhöz:

 

  1. – Ha (munkanapon) 15 óráig rendel, a következő munkanapon megkapja. (99%)
  2. – Ha (mankanapon) 15 óra után rendel, akkor a rendelést követő 2. munkanapon érkezik meg.
  3. – Ha munkaszüneti napon (például:szombaton, vasárnap) rendel, akkor a rendelést követő 2. munkanapon érkezik meg.

potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!

 

A megrendelt termék  fizetési módja

 

2 féle fizetési lehetőség közül lehet választani a rendelés során:

 

  • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a csomag átvételekor kell fizetni a futárnak, illetve az adott postán vagy postaponton.
  • Bankkártyás fizetés (Barion Payment Zrt. biztosítja): itt a fizetés minden esetben előre történik, tehát a csomag átvételekor már nem kell fizetni sem a futárnak, sem a postán. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

A megrendelt termék  szállítási módja

 

–   MPL Házhozszállítás

A posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta SMS-ben értesíti a csomag  érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő, értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés,  az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is.

 

–   MPL Postán maradó *** Itt találja a posták nevét és címét: Klikk Ide!

Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. A legördülő listából válassza ki azt a postahivatalt, ahol a csomagot át szeretné venni. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta  SMS-ben értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán az érkezéstől számítva 10 napig.

 

–          További csomagátvételi lehetőségek

MOL postaponton: személyesen a MOL kutakon is átveheti csomagját, amely kutak nagy előnye hogy 0-24 nyitva tartanak, így bármikor átvetők a küldemények.
Coop áruházban: a coop áruházakban nyitvatartási időben bármikor átveheti a megrendelt csomagját.
Csomagautomatánál: a posta csomagautomata az egyik legpraktikusabb átvételi pont. Az automatáknál nincs várakozási idő, 0-24 átvehető a küldemény és maximálisan diszkrét. Csak bankkártyás fizetés lehetséges! Az automatában a csomagot 2 napig őrzik, ha ezt nem tudja átvenni akkor a csomagot az egyik közeli postára szállítják át, amelyről értesítést küldenek.

 

 

Szállítási díjak:

  • Utánvétel: 1369 -Ft. / INGYENES Szállítás: 20.000 -Ft. feletti vásárlás esetén. (Magyarországi címre küldve.)
  • Európa minden országába szállítunk. Szállítási költség: 4990 -Ft.  ( Bankkártyás fizetés. A csomag érkezése 5-8 munkanap.)

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza.

 

Esetleges kérdésével keressen minket elérhetőségeinken.

 

E-mail: info@potenciamax.hu

 

potencianövelőpotencianövelő

** Ajándék kuponok! Akciók, újdonságok! Ingyenes SMS hírek és hírlevél feliratkozás:
* *

potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!