Extasia – Clitoris Stimuláló Gél Franciaországból – 30ml

4.690 - Ft. 3.990 - Ft. * Egységár:133.-Ft/ml

Ezt a finom illatos krémet nők használják meghitt szerelmi játék során. Masszírozza be finoman a csiklót és a szeméremajkakat, és engedje szabadjára a női vágyakat. Az árnika, ismert értágító hatású növény, erősíti a vérkeringést így ösztönözve a női libidót. Az arginin erősíti ezt a hatást. A mentol azonnali frissítő hatást fejt ki.

Kapható 30 ml-es palackban higiénikus adagoló kupakkal.


potencianövelő ajándék Ajándékot választhat 6.000 -Ft. feletti rendelésnél ! (Választás a kosár oldalon.)

szállítás autó potencianövelő A diszkrét csomag 1-2 munkanapon belül várható (98%), ha most adja le rendelését! (Magyarországon)

**** INGYENES szállítás 20.000 forint feletti vásárlás esetén! (Magyarországon)

szállítás Európa minden országába szállítunk!

 

Raktáron! Azonnal szállítható.

Cikkszám: ECSTG-1 Kategória:

Leírás

Az Extasia egy olyan csikló stimuláló gél, ami a francia nők egyik legkedveltebb terméke.

Kellemes illata mellett, valójában hatékonysága miatt szeretik használni.

Teljesen függetlenül attól, hogy egy meghitt szerelmi együttlétről vagy egy vágyaktól túlfűtött szexuális aktusról legyen szó, biztosan neked is az egyik kedvenceddé fog válni.

A gél állagnak köszönhetően gyorsan felszívódik és használta roppant egyszerű: a csikló és a szeméremajkakat kell bemasszírozni, ami egyben előjáték is lehet!

extasia - clitoris stimuláló gél


Figyelmeztetés! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! A termék recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!